летни гуми

летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми се радват на необятно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености. Статистиките отбелязват, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират прекрасно сцепление и подвижност и гарантират по-ускорено изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и мокро; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, преди всичко при голяма скорост; еластична жилка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с пътната лента и точно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, когато става дума за сцепление и точност на движението – това ги конституира като чудесен избор за моменти, в които се налага върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на производителя да създава завладяващо усещане от управлението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват големи цеви за отстраняване на водата и улеи по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този модел летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и увеличена трайност на вътрешната конструкция, като гарантира запас от сигурност при тежки условия.

Летни гуми SYRON – вторични достойнства

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още редица предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни тръби, които осигуряват спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; наклонени, овални раменни повърхности, които се влияят незабележимо от пътната лента и с които се прецизира придвижването и се намалява опасността от някакво голямо обезобразяване; модерната сликова смес, която прецизира возенето на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с който се осъществява равно разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно. Летните гуми на марката SYRON притежават други оригинални и съществени особености. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с отбелязаните до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи успешно с най-известните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава почит и обстоятелството, че при производството на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до нищожното. Това дава възможност за по-сериозен пробег и по-малък харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Безсъдържателно е да се чудите или смущавате за това какъв тип летни гуми да предпочетете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на компанията SYRON съдържат безкрай предимства приоритети на съответните условия пред всички други съперници. Очевидно е, че по някой път на пътната лента има възможност да изникнат ненайдени и неподходящи ситуации.

Летни гуми Syron – главни привилегии

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се понижава евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, тъй като летните гуми на SYRON са с много ограничени степени на звук, удобство при управление, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-основното нещо, от което има потребност един шофьор. В допълнение, SYRON са от онези компании, които вместват в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното загряване. Ефектът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по-продължителен пробег и забележителна твърдост даже и при возене с огромна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават чувствително по-добро изхабяване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и незасъхнали пътни платна, съдействайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се наслаждават на приключението. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Нещо повече, иновативната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и сполучливи марки в универсален мащаб. Още от основаването си през 1967 година, фирмата се разширява непрестанно в тон с най-модерните технологии и тенденции на пазара, за да обезпечи удобството и сигурността на шофьорите. Разнообразните модели летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни качества и плюсове. Част от летните гуми са със специална структура, която ги прави изключително издръжливи, и имат относително дълголетен живот, дори и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите улеи и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с практичен каркас, които подобряват контрола и стабилитета на пресечен терен.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предоставаме редица отбрани и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите предложения за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Какво трябва да знете за летните гуми – Autobox
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – вторични достойнства
Летни гуми SYRON
Летни гуми Syron – главни привилегии
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Maxxis
В заключение