хладилници

хладилници

Хладилниците – нужни и все по-умни

Вече не обръщаме внимание на тихото съществуване на хладилниците у дома, затова има моменти, в които забравяме каква ценност са и се подсещаме колко са ни необходими в момента, в който се случи повреда. Именно тогава първо изпадаме в ярост, после се паникьосваме, и накрая се сещаме, че нито сме правили профилактика на хладилниците си, нито сме сме реагирали от „сигнализациите“, които са показвали, че че има проблем. Често се стига до момента, в който купувачите придобиват нови хладилници. При положение че и вие сте на този важен етап от живота си, екипът ни е насреща, за да ви ориентираме през целия процес от избора на хладилници, до прегледа на всяка подробност и онлайн поръчката.

Ако са ви нужни нови хладилници, нашият екип е насреща . В началото е добре да ви запознаем с няколко любопитни факта.

А знаете ли как е необходимо да се отместват хладилниците?

Понеже сме най-добрите, знаем и това. Специалистите дават съвети хладилниците да се движат в изправено положение причината е в компресора. Той има специални щифтове, произведени така, че да намалят неочаквани натоварвания при естествена позиция на хладилниците, което – вертикалното. Това е и причината и мърдането в хоризонтално положение не е за предпочитане.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

При нас ще откриете всички видове хладилници

В богатия ни асортимент ще забележите хладилници с долна и горна камера, хладилници с възможност за една врата, Side by Side хладилници, хладилници с опция за вграждане и, логично, витрини за охлаждане. Както с всеки наш артикул, и тук се стремим да предоставим продукцията на много фирми, за да предоставим най-голяма възможност за избор за всеки човек. Естествено, и при хладилниците предлагаме опции за различно филтриране от магазина в наши сайр, които помагат за точни резултати. Тяхната идея е всеки купувач да ограничи сам каква подборка от артикули да му излизат.

Как протича процесът по размразяването на хладилници

В повечето случаи съвременните хладилници притежават технология, която ги размразява . Случва се благодарение на специализиран отвор, чрез който се оттича водата и се насочва към определено място, а след това става на пара. Ако пожелаете, може да чистите отвора и купичката, за да поддържате по-дълъг живот на вашите хладилници.

Ние имаме всякакви опции за пазаруването на хладилниците

При положение че сте харесали определен артикул и имате готовност да го купите от нашия онлайн магазин, получавате разнообразни начини на плащане. Разполагате с вариант да вземете хладилниците чрез банково заплащане или чрез различни банкови карти. Добре е да знаете, че, ако посочите „Наложен платеж“, плащането щсие е на куриера, който ще дойде. В случай че решите, че за вас е по-удобно да разсрочите покупката си, можете да го направите, като посочите банката и какви ще са вноските. Вече сте сигурни, че даваме пълната свобода на нашите потребители да купуват всичко, което желаят по начин, който те са си избрали. Щяхме да забравим – доставката на хладилници както и на другите артикули няма да ви струва нищо!

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Трябват ви хладилници или нещи друго? Свържете се с нас още сега!

Всичките ни специалисти са на разположение на всичките ви питания или ще ви помогнат да направите своя избор сред хладилниците. Ако се затруднявате да изберете кой от посочените от вас хладилници да купите, не сте убедени какви са предимствата им сравнени с останалите или просто трябва да разясните нещо, недейте да се бавите, а ни потърсете. Това е възможно по най-различни начини – вие решавате. За неясноти по отношение на хладилници или нещо друго можете да ни намерите на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако се окаже, че всичките ви въпроси са предназначени за експертите ни по мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са потребни, вече спестяват енергия и някои дори са смарт джаджи , добре е всички хора да обмислим как се отнасяме към тях. Трябва да усетим полезността от хубав хладилник и полезните страни за съществуването ни, които носи със себе си. Запознайте се с хладилниците в Top Market и се снабдете с този, който ви е спечелил. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – нужни и все по-умни
А знаете ли как е необходимо да се отместват хладилниците?
При нас ще откриете всички видове хладилници
Как протича процесът по размразяването на хладилници
Ние имаме всякакви опции за пазаруването на хладилниците
Трябват ви хладилници или нещи друго? Свържете се с нас още сега!