НЕКА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли много от нас, да преминем през нашия забързан и модерен ден, без смартфони? Реален отговор на този въпрос задава световната статистика на общият брой използващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на тези които предпочитат смартфони видимо се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват експертите . Тази година малко повече от 36% от хората по света имат смартфони, сравнено с 2011 г., в която този дял е само 10. И логиката е ясна , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , КОИТО ПРОВОКИРАТ УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

свързване с собствена или професионална посока ;

употребата на разнообразни видове апликации за виртуални поръчки или резервации;

съхранение на страхотни моменти или изживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни донася настроение , сила и прекрасни влияния .

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА РЕШИМ КОЙ Е НАШИЯТ СМАРТФОН?

Разновидният асортимент от смартфони в продажба , наистина може да ни обърка , поради този факт е хубаво при условие, че разчитаме на установена фирма сред останалите, като например ООД. Събрали сме най-необходимите напътствия , които специалистите от ООД дават . Най-значими критерии за избор на вашият смартфон:

Най-добрите смартфони 1
Най-добрите смартфони

КОЙ Е ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Изберете вашият смартфон, на базата на големината на екрана. Може би за вас е важно боравенето с мобилния телефон с една ръка или просто смятате , че умаленият екран е точно по вкуса ви , ви напътства посочите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на филми , концерти или развлекателни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАКВА КОНКРЕТИКА ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОЛЗВАТЕЛЯ

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако имате желание лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ СМАРТФОН?

Ще ви запознаем с няколко базови неща, които ще успеете и трябва да предвидите , след като желаете да опазите собствения си смартфон и той да върши работа по-стойностно и за дълъг интервал от време.

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЯТ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За дисплея на смартфоните от огромно значение е визуализацията на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на нюансите – AMOLED панелите застават преди LSD, по тези параметри . Преимуществото на новите смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, проявяващ дори повече нюанси .

Качествени смартфони 2
Качествени смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е СЪЩЕСТВЕНАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в момента е един малък адаптивен компютър, със собствен процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да откриеш каквото ти е нужно . Няма значение от предпоставката къде се намираме , ни се предоставя опция разберем, че мнозинството хора реално “живеят в“ самртфона си и винаги издирват нещо, може би себе си. Самата дума смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което наистина прецизно приляга на характеристиките на самртфона. Идва момента ви представим базовите ползи от смартфона:

Водим разговори с любими хора , понякога с часове или служебно се свързваме колегите ни;

Подчертаваме интернет присъствието си , чрез социалните мрежи, откъдето сме постоянно на гребена на вълната с най-новите новости, мнения и споделяния ;

Напоследък често смартфоните влизат в действие и в офиси на фирми, за по-пълноценна дейност ;

Ако ни писва от ежеминутните задачи , със смартфона си, кратковременно и без усилия „се пренасяме“ в най-интересното ни приложение , за да слушаме прекрасна песен; да избягаме в друг свят , отдавайки се на завладяващ филм; да се посмеем с комедийно предаване или поне за минути да се „изгубим“ в буквите на любопитна книга .

Смартфоните са наш личен помощник , когато сме гладни , независимо по кое време на деня.

В случай, че искаме да снимаме селфи, запазваме скъп момент където и да сте ;

Нашите компютри са по- тежки , за разлика от смартфоните, които не само са удобни , но се побират в малкият ни джоб .

Разгледайте смартфони 3
Разгледайте смартфони

ПОТРЕБНИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага когато го купите, спрете се на калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще го предпази от удари или възможно изпускане върху дисплея . Дизайна, също трябва да се има предвид, открийте калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, неизменно е нужен елемент от грижата за смартфона – той предпазва екрана от белези и понякога от леки мокрения;

Полагайте грижа, предпазвайте смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го полеете , бързо извадете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак тогава я вкарайте на нейното място.

Еднократно месечно е нужно да бъде направен цял цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да се изпразни на цяло , стигайки до 0 и за да се изключи сам. По този начин ще съхраните живота на батерията за по-дълъг период ;

Пазете смартфона си чист – честото почистване , би направило дисплея наслаждение за очите и следователно ще изглежда още по-красив . За тази работа не разчитайте на хартия, а просто лека кърпичка, в друга ситуация, би могло да се получи ненарочно надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато излизате . При влизане в магазин или друга обществена сграда, бъдете внимателни ако го оставяте за кратко , някой е възможно да ви го вземе или открадне. Във връзка с това , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, при кражба или загуба .

Видове смартфони 4
Видове смартфони

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значимост, RAM паметта е важна при смартфоните, за да помещавате повече mp3, игри, албуми и клипове . 32GB е подходяща стойност, на фона на това че най-актуалните разновидности смартфони поддържат 64GB.

Вижте каталога ни с смартфони 5
Вижте каталога ни с смартфони

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Влезнете в страницата на ООД и изберете смартфона, е най-подходящ за стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с страхотен външен вид е вашият смартфон, с който се чувствате в кожата си . Разгледайте още групите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Намерете смартфони 6
Намерете смартфони
Намерете смартфони 7
Намерете смартфони
Повече за  смартфони 8
Повече за смартфони
Вижте нашите смартфони 9
Вижте нашите смартфони
Повече за  смартфони 10
Повече за смартфони
Разгледайте смартфони 11
Разгледайте смартфони

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА РЕШИМ КОЙ Е НАШИЯТ СМАРТФОН?
КОЙ Е ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВА КОНКРЕТИКА ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОЛЗВАТЕЛЯ
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПРЕДПАЗВАМЕ НАШИЯ СМАРТФОН?
ИЗКУСТВО ОТ ЦВЯТ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е СЪЩЕСТВЕНАТА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ПОТРЕБНИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply