Професионални мнения при избора на винтоверт

Професионални мнения при избора на винтоверт

Винтовертът е професионален инстрмент , който е много потребен и използван в наши дни . Винтоверът се прилага най-често за завиване и отвиване на рапидки или направата на дупки в точно определена плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви е нужен както в ежедневната работа – ако сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели например , така и за направата на някои много фасулски задачи в дома , като поставяне на фотографии , сглобяване на рафтове и други. Сега ще Ви разкажем повече за разнообразието от модели винтоверти, както и за особеностите при избора на най-добрия модел от тази категория . В допълнение , ще научите защо избирането на винтоверти от Etools.bg е възможно най-сполучливата покупка за Вас.

Винтоверти – критерии за селекция

Освен асортимента на винтоверта, съществуват още няколко характеристики, на които ползвателите обръщат внимание , когато гледат за точно определен уред за ремонта у дома или работни цели . Определените критерии касаят батериите на винтоверта, неговата скорост или ускорения на експлотация , както и някои второстепенни приложения и екстри . Ето какво няма да Ви навреди да узнаете за всеки определен от посочените критерии .

При нужда от винтоверти за професионална работа спрете се на качеството

Ако Ви е нужен винтоверт за професионални цели , неговите особености , качество и изрядност при приложение са дори още по-важни . По принцип типовете винтоверти, необходими за прилагане в извършвани от професионалист строителни дейности, се разграничават от тези , които се използват за домашни цели по отношение на няколко важни параметра . Техните волтажи , например, стартират от 18 V и по-мощни. Издражливостта на батерията пък трябва да е повече от четири или 5 часа, за да може да се извършва нормално работният процес , без да се налага прекъсването му за ново захранване.

Намерете винтоверт 1
Намерете винтоверт

В Etools.bg във всеки момент ще намерите помоции

Редовни промоции и отстъпки – ние от Etools.bg често предоставяме намаления и атракционни оферти за част от продуктите в електронния магазина ни. Следете редовно за акциите ни и ще успеете да си купите с ефикасен и надежден винтоверт на нечувано приемлива за Вас стойност.

Винтовертите за професионална употреба имат допълнителни удобства

Сред останалите допълнителни удобства и бонус функции на качествените модели винтоверти за професионални употреби могат да бъдат изброени мощните зарядни устройства за приблизително 30 минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-харесваните и търсени на пазара уреда от конкретната подкатегория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Каталог винтоверт 2
Каталог винтоверт

Необходимо е да знаете с колко батерии извършва дейност винтоверта

Батерии – батериите имат голяма дейност при избора на определен тип от категория „Винтоверти“. На първо място се има предвид бройката на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са доста лесно приложими и правят възможно с тях да се извършва дейност по-дълго време , преди да се стигне до повторно захранване. В тази връзка от значение е и силата на самата батерия, като тези с по-мощни капацитети са за предпочитане . Зaхранването или ампеража на една батерия пък зависи от количеството на клетъчните елементи в пакета на батерията. Една клетка се измерва на 3,6 V , така че с толкова се увеличава общият волтаж при всяка следваща прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Ударните винтовери – незаменимият чирак на дърводелеца

Ударни винтоверти – особеното при тях е, че се използват най-вече за професионална работа . Ударните винтоверти не притежават регулация за момента на въртене , но в допълнение на това притежават значително по-голям краен въртящ етап, стигащ до нива около 900 Nm . Благодарение на ударните винтоверти отвиването и завиването на по-значителни и проточени рапидки става още по-експедитивен и безпроблемен процес . Това се постига чрез специфичния механизъм на удряне, придаващ странични удари , носещ името още тангенциален удар. Не трябва да прави грешка с „Ударния режим“ при широко приложимите акумулаторни винтоверти, който има прилики с този на дрелката – с движение напред назад, осигуряващ възможност на винтоверта да прави малки отвори в тухла и камък.

Огромно разнообразие от винтоверт 3
Огромно разнообразие от винтоверт

Електронната защита на мотора е спомагателната екстра на винтоверта

Електронна защита на мотора – това е една от помощните характеристики или допълнителни функции , които са присъщи на най-ефикасните образци акумулаторни винтоверти. Какво е приложението на електронната защита на мотора? Главната й функция е да съхранява мотора на акумулаторния винтоверт от претоварване в последователността на приложение. Благодарение на бушона на мотора се обезпечава запазване на отличното състояние на инструмента и по-дългата му експлоатация във времевия период.

Винтовертите за професионална употреба са по-мощни от винтовертите за дома

Професионалните винтоверти обикновено са и с по-високи мощности по отношение с обичайните такива. Определените мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при артикулите , предназначени вкъщи, са между двадесет и 30 Nm . Най-използваните батерии са литиево-йонните, които осигуряват по-голям комфорт при работа . Литиево – йонните батерии могат да бъдат зареждани в удобен за Вас момент , като няма да е необходимо да стигате до падането им до край , за да осъществите подобно захранване.

Видове винтоверт 4
Видове винтоверт

Предоставяме помощ и съдействие при избора на винтоверт

Подкрепа и съдействие – колективът с готовност ще Ви окаже съдействие с всичко, от което имате нужда в процеса по подбор на най-подходящия за Вашите изисквания винтоверт. Няма да сбъркате ако се свържете с тях по телефон или интернет адрес, и да се сдобиете със насоки и актуална информация относно набелязаните от Вас типа от категория „Винтоверти“.

Обърнете внимание и на всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Оферти за винтоверт 5
Оферти за винтоверт
Типове винтоверт 6
Типове винтоверт
Вземете винтоверт 7
Вземете винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 8
Нашият каталог с винтоверт
Вижте каталога ни с винтоверт 9
Вижте каталога ни с винтоверт

Винтоверти – критерии за селекция
При нужда от винтоверти за професионална работа спрете се на качеството
В Etools.bg във всеки момент ще намерите помоции
Винтовертите за професионална употреба имат допълнителни удобства
Необходимо е да знаете с колко батерии извършва дейност винтоверта
Ударните винтовери – незаменимият чирак на дърводелеца
Електронната защита на мотора е спомагателната екстра на винтоверта
Винтовертите за професионална употреба са по-мощни от винтовертите за дома
Предоставяме помощ и съдействие при избора на винтоверт

Leave a Reply