seo оптимизация

 

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки уебсайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на правилното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да премести Apple от първото място в класацията на най-доходоносните фирми в света. И осъзнавате ли защо? Благодарение на Adwords! За 2017 година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от рекламите в AdWords. Това са вашите активи и капиталът на всички малки и големи дружества, които не само плащат на Google, но и получават купувачи от това.

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет сделките са от изключително значение за всеки бизнес! За 2017 година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а извършените покупки за изминалите 4 години са се повишили с 230%! И тези стойности ще продължават да се покачват докато достигнат до данните в Съединените Щати, където 1 от всеки 8 щатски долара е използван за покупки на стоки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е необходим за вашата репутация – 72% от потребителите проучват онлайн преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от определен магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти със сигурност отделят дълги периоди от време във Facebook, затова ползвайте и този канал за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато потребителят ви използва Google, той вече знае за нуждата от продукта и търси от кого да го избере – от вашата уебстраница или от вашата конкуренция.

Нашата роля е да докараме този потребител право във вашия магазин! Без значение дали предлагате стоки или услуги, независимо дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добре е да поверите сайта си на колектива от професионалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на страницата ви, по вашия сайт ще работят: SEO професионалист, създател на текстове, създател на връзки към сайтове, онлайн маркетолог, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще проведат пазарно проучване, ще направят разбор текстовете на страницата и държанието на конкурентите ви, ще изготвят идеи за технически изменения по 252 съвета за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг стратегия, и стратегия за редовно публикуване на важно описание, ще работят по общо 24 документа, които формират ядрото на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за повишаване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?

Употребяваме методите от 2006-та година и чрез тях сме класирали голям брой страници на чело в органичните, безплатни класации на Google.

С тези похвати компаниите са икономисали голяма част от разходите за AdWords, укрепили са търговията си в пъти и са придобили многобройни нови клиенти! Вярваме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го реализират и за вашия страница!

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Можете, разбира се да се помъчите да го направите и сами като последвате описанията на следващите страници. Ако обаче разполагате с колеги, на които можете да възложите SEO оптимизацията, те се налага да бъдат обучени, да бъдат консултирани и да бъдат контролирани при изпълнението на целия проект на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да приложим тези фактори за вашата страница! Първите резултати се нуждаят от сериозно обучение за период от поне три месеца и ежедневна работа от поне още три месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Каква е ролята на SEO оптимизацията?

Как сайтовете се показват на първо място? Страхотната новина е, че създаден е работещ модел – SEO оптимизацията. Той е от полза за всеки, ще заработи и за вашата страница. Именно това е SEO оптимизацията.

За да покаже вашият уебсайт на първа позиция, Google има нужда да разпознае в страницата ключовите словосъчетания, по които потребителите ви проучват. Тези изрази се налага да са в написаното, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в названието на картинките. Освен описаните Google се нуждае да открие на уебстраницата ви богато, релевантно и редовно променяно съдържание, както и линкове към сайта от многобройни авторитетни сайтове. Уебсайтът ви трябва да работи с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано имате нужда да изпълнявате всички 252 заръки, написани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

В някои случаи вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е водещ резултат в Google, там са привлечени много по-голям брой посетители, въпреки че това може да не значи неизменно и до по-голям обем сделки. Именно заради това може да се окаже, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през промяна – например да обогатите представянето на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е страхотно, но имате ли идея, че само докато прочетохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. проверки и са индексирани над 21 000 нововъведени страници. Конкурентните сайтове не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт ще може да се появява на първи места в Google.

Всеки проект е неповторим и същото е валидно за всеки сайт! Затова и вашата страница има нужда от неповторима SEO оптимизация и график, съобразено бизнеса ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на контакт 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще поговорим за позиционирането и на вашата страница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В SERP
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво можем да направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Каква е ролята на SEO оптимизацията?
В някои случаи вашата страница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

One Reply to “seo оптимизация”

Leave a Reply